http://domacispotovi.com/

 

https://www.ccis.rs/sr/falanghina-del-sannio-u-beogradu

Članak na portalu čije su glavne teme o biznisu i ekonomiji: šta predstavlja projekat "Ocm - wine" i Falangina vino na tržištu u Srbiji, kako vidimo ekspanziju industrije u Beogradu, i kvalitet ovog italijanskog brenda koji plasiramo: 

http://gdeinvestirati.com/2018/12/30/falanghina-del-sannio-dop-u-beogradu-uz-podrsku-eu/

 

Članak o Falangina vinu na jednom od najprestižnijih portala u Srbiji i regionu: 

http://www.vino.rs/aktuelno/u-fokusu/item/2806-falanghina-del-sannio-na-15-beogradskom-salonu-vina.html

Štampa i o našem projektu, kliknite na link ispod i pročitajte više!

Ujedino vas podsećamo na Beogradski Salon Vina,  07. i 08. decembra  u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt,  od 12h do 20h. Posetite nas, benvenuti!

http://citymagazine.rs/clanak/falangina-del-sannio-na-15-beogradskom-salonu-vina

Falanghina del Sannio predstaviće se 07. i 08. decembra na jednom od najprestižnijih manifestacija koja ujedino predstavlja simbol vinske kulture i najznačajniji vinski događaj u Srbiji. Pripreme brenda Falangina su uveliko u toku da ugoste na svome štandu profesionalce kao i ljubitelje vina koji posećuju BSV duže od deceniju. U sklopu manifestacije, predstavnici projekta obratiće se posetiocima i na specijalnom Wine mastersu kao i posebnoj degustaciji koja je organizovana.

Pozivamo vas na degustaciju Falangina vina 23. - 24. novembra u hotelu "Metropol Palace Belgrade" u sklopu manifestacije "Made in Italy - Serbia" povodom događaja "Treće nedelje italijanske kuhinje u svetu". Posetite naš štand i upoznajte naš brend. Dobro došli!  

Zvanični video povodom kandidature za “EUROPEAN WINE CITY 2019”

U novom broju City Gourmet časopisa možete pročitati o vinu "Falanghina del Sannio", o našem projektu, kao i  o nominovanju za evropsku prestonicu vina. 

Arhiva: