Programi EU su jedan od instrumenata koji Evropska Unija koristi u cilju podrške i jačanja saradnje izmedu zemalja članica EU sa jedne strane, i potencijalnih zemalja kandidata sa druge strane, u raznim oblastima sprovođenja evropskih politika. Jedan od programa koje EU finasira je projekat "OCM – Wine".

Glavni akter ovog projekta je vino Falangina del Sannio DOP tipično vino sa juga Italije, oblasti Kampanija (Campania). Ovo vino je visokog kvaliteta i dobitnik je je brojnih nagrada za kvalitet.

Brend Falanghina del Sannio DOP od skora je prisutan na srpskom tržištu a ovo vino je u kategoriji koju potrošači vina širom sveta zahtevaju. Interesovanje oko brenda Falanghina del Sannio DOP je kontinuirano i konstantno, zahvaljujući raznim promotivnim kampanjama koje su fokusirane na ovu lozu kao i na izvanredna i svestrana vina koja nastaju od nje. Ovo vino će lako zadovoljiti ukus potrošača. Naš cilj je da predstavimo na najbolji način vino Falanghina dell Sannio DOP u Srbiji i da svi glavni restorani, hoteli, kafići, klubovi imaju u svojoj ponudi ovo vino.


PROMOTIVNE AKTIVNOSTI PROJEKTA „FALANGHINA DEL SANNIO“

Kada je u pitanju promocija ovog projekta, aktivnosti su osmišljenje tako da objasne na što bolji način koliko su visoki standardi proizvoda EU kada je u pitanju sigurnost kvaliteta hrane i pića. Naša kompanija planira sprovođenje konkretne kampanje informisanja, i za postizanje ovih ciljeva projekat će iskoristi markentinške inicijative koje će najbolje prepoznati potrebe srpskog tržišta.

 

ADVERTAJZING

Želimo da predstavimo karakteristike naših proizvoda i naš cilj je da pokrenemo informativne kampanje koje uključuju reklame, TV reklame, artikle u vinskim časopisima, web informativne kampanje, društvene mreže, banere na najinteresantnijim sajtovima.  Pored ovog vida reklamiranja, želimo da uključimo i tradicionalne reklamne alate kao što su: novine, bilbordi, informativne brošure kao i izradu video spotova. Cilj je doći do što većeg broja korisnika. Za potrebe ovog projekta, naša kompanija će obezbediti dekantere, otvarače za vino, kecelje i drvene kutije za vino.DOGAĐAJI

Kako bismo omogućili znanje o visokim ciljevima naših vina, organizovaćemo i učestvovati na manifestacijama koje uključuju degustaciju naših vina u restoranima,  vinskim barovima, hotelima, klubovima, tržnim centrima, B2B sektorima u oblasti vina, sajmovima, međunarodnim manifestacijama koje će se održati u Beogradu. Svaki dogadaj će biti organizovan uz prisustvo somalijera, hostesa, konobara i učesnici događaja će imati priliku da probaju vino i uvere se u kvalitet. Projekat će početi zvaničnom prezentacijom na gala događaju uz prisutvo uticajnih zvanica domaće kao i italijanske vlasti, vodećih stručnjaka iz vinskog sektora, somalijera i mnogih drugih.